Yo's Style Academy


Ontdek hoe je door slim aan je binnen- & buitenkant te werken weer gelukkig, zelfverzekerd en relaxed wordt en daarbij van veilige net-niet outfits naar een kick ass garderobe gaat.

- zonder eindeloos diep gegraaf & geanalyseer!

KLIK HIER OM JE NAAM OP DE WACHTLIJST TE ZETTEN! 

... en krijg meteen een seintje als de deuren weer tijdelijk open gaan.

PS: Als je op de wachtlijst staat, nodig ik je uit voor mijn geheime feestje inclusief sneak peeks & gratis trainingen!

Yo's Style Academy

In YSA combineer ik alles wat je moet weten over stijl en kleding met de diepere laag.

Want hé, ik kan je wel alles laten ontdekken over wat het beste bij je past,
hoe je al die 100 verschillende dingen het beste combineert, hoe je miskopen voorkomt en wat voor jou de allertofste winkels zijn; als jij die diepere laag niet fixt, gaat het never nooit werken. Want dan blijf je bezig met wat een ander van je denkt. Dan blijf je onzeker.
Dan durf je nog steeds niet je prachtige, perfecte zelf te zijn. 

Let op: de Academy start maar een paar keer per jaar.
Op 5 februari 2021 is de tweede ronde 
Zet jezelf NU op de wachtlijst zetten om er bij te zijn!

KLIK HIER OM JEZELF OP DE WACHTLIJST TE ZETTEN!

Als je Yo's Style Academy gevolgd hebt, dan...

...realiseer je die droomgarderobe

Wat er op je moodboard staat spot je ineens in allerlei toffe, nieuwe winkels en voor je het weet hangt het allemaal in je kast en zeg je bye bye tegen alles wat geen "hell yeah" is!

...word je weer relaxed en zelfverzekerd

Je gaat van "Ik kan het niet" naar "Ik kan alles!" en voelt je zelfvertrouwen groeien. Je bent oprecht blij en tevreden met wie je bent en als kers op de taart krijg je er ook nog complimentjes over!

...laat je je verleden los

Zonder ingewikkeld gegraaf, ge-analyseer, of het überhaupt begrijpen van het waarom, koppel jij je los van wat er vroeger gebeurd is. Je krijgt inzicht in de (onbewust doorgegeven) patronen die je totaal niet dienen en kiest opnieuw voor het leven wat jij wilt.

...trek jij je eigen plan

Nooit meer net teveel ballen in de lucht. Niet meer je verantwoordelijk voelen voor alles. En al helemaal niet meer (onbewust) bezig met wat een ander van je vindt. Zonder een ander tekort te doen, kies jij vanaf nu voor wat jíj wil en nodig hebt.

WIL IK OOK.

Wat YSA - deelneemsters zeggen:

JIM JERSEY

JI M JERSEY

Ik vond het een toptijd met een goede opbouw van binnen naar buiten en naar binnenstebuiten en ik zou willen dat het nog niet voorbij was! 

Ik keek uit naar de maandagen, jouw filmpjes, de nieuwe modules en het heerlijk kletsen in een club leuke ladies, waarin iedereen eigen stappen zet en elkaar daarin stimuleert.  Echt jezelf worden op alle vlakken, is de secret power van de YSA. Je niet laten tegenhouden, vooral niet door jezelf.

Ik voel me leuker en sterker en ik denk niet meer na of ik iets durf, maar ik doe het gewoon!"


"Magic" Minke Maat


“De video’s in de modules geven me een enorme boost qua energie en na de Q&A’s sta ik te stuiteren! Ik ben ook zo onder de indruk van Yo, over hoe kwetsbaar zij zich opstelt en haar verhaal en ervaringen deelt, om ons verder te helpen.

Mijn moodboard maakt me duidelijk dat ik wél wil opvallen in plaats van niet in het middelpunt te staan! Het ging er helemaal niet om dat ik niet wilde opvallen, maar om mijn toekomstbeeld en mindset.

Wat nou op de achtergrond blijven, ik ben goed en dat ga ik laten zien ook! Dank, dank, dank dit had ik nooit alleen bereikt!”


Anke Folkerts


NOT YOUR AVERAGE STYLE COACH  

JIM JER SEY

JIM JER SEY

Ik ben Yolande Avé...

... en ik heb de afgelopen 7 jaar ruim 600 vrouwen geholpen met hun stijl en kleding. En niet alleen dat. Zeker tijdens de 1-op-1 VIP Personal Shopping dagen kwam er een flink stuk coaching aan te pas.
En logisch; want als jij helemaal 100% jezelf bent, dan heb je geen moeite met winkelen en precies de kleding te kiezen waar je blij van wordt.

Dus er zit een heel belangrijke diepere laag onder die eerst gefixt moet worden. Net zoals dat ik die zelf moest fixen.

Ik heb de afgelopen jaren ongelooflijk veel tijd, energie en geld besteed aan persoonlijke ontwikkeling en ben van me altijd ondergeschikt, onzeker, niet goed genoeg en te dik voelen gegroeid naar helemaal 100% ok met mezelf.

Ik maak me niet meer druk of ik het wel goed doe of wat een ander van me vindt. Ik ben mijn eigen beste vriendin en grootste cheerleader. Ik ben vrolijk, energiek en totally de moeite waard.

Wat ik geleerd heb, geef ik graag aan je door. Zodat jij een stuk sneller (en goedkoper, ha!) hetzelfde bereikt: gelukkig, ontspannen, zelfverzeker en helemaal de beste versie van jezelf.

LOVE JEZELF, JE LIJF, JE GARDEROBE.

Why wait? Don’t put your life on hold.